Webshop » BOEKEN » Het grote boek van de maan claudia van der Sluis

Het grote boek van de maan claudia van der Sluis

Het grote boek van de maan claudia van der Sluis

Het grote boek van de maan claudia van der Sluis
Duizenden jaren geleden begrepen de oudere volkeren al dat de maan een krachtig medium was, dat een belangrijke invloed kon hebben op de natuur en de mens. Ook vandaag de dag blijft de maan ons boeien, niet in de laatste plaats door het eeuwigdurende fenomeen van haar 'verdwijnen' en 'verschijnen' en de effecten van dit fenomeen.
Het Grote Boek van de Maan bevat alles wat 'lunaliefhebbers' (luna = 'maan') willen weten - en meer. Net als Moderne Heksen, het eerder verschenen boek van Claudia van der Sluis, bevat ook dit boek weer een schat aan informatie. Zogenaamde 'spells', rituelen, mythen over maangoden- en godinnen, interessante wetenswaardigheden en feiten, correspondenties, (rituele) recepten, magie, divinatie en maanfeesten, verschillende kalenders én de bijzondere band die vooral vrouwen met de maan hebben, komen uitgebreid aan bod. Ook het creatieve aspect wordt niet vergeten: opnieuw is gekozen voor boeiende intermezzo's, waarin o.a. verschillende personen vertellen over hun fascinatie voor de maan. In het boek is tevens een unieke maankalender opgenomen.
Wil jij iets weten over de maan, haar krachten en de invloed op ons dagelijks leven? Het Grote Boek van de Maan geeft antwoord op bijna alle vragen.

€ 25,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Webshop gemaakt met EasyWebshop