Webshop » WIEROKEN/WATERS » 05 Starchild badolie slaaptijd

05 Starchild badolie slaaptijd

05 Starchild badolie slaaptijd

SLAAPTIJD BADOLIE
Een kalmerende mix van etherische oliën bedoeld voor diepe ontspanning en stress-afgifte. Kamille is een van de beste stress verlichtende oliën en biedt een grote hulp om alle spanningen van de dag los te laten. Virginian Cedarwood heeft een herstellend effect dat een vermoeide geest kan voeden en helpt om verbruikte energieën aan te vullen. De kruidig-roze geur van Geranium is zowel revitaliserend en ontspannend, en helpt de geest om versnellingen te schakelen, zodat het de zorgen van de dag kan loslaten en kan genieten van de geneugten van het hier en nu. Deze badolie bevat een magische infusie die overeenkomt met de transcendentale energie van Neptunus en de koesterende moederenergie van de maan.
INGREDIËNTEN
Lichte kokosnoot - Cocos nucifera
Jojoba - chinensis Simmondsia
Geranium - Pelargonium graveolens
Chamomile Roman - Chamaemelum nobile
Cederhout Virginiaan - Juniperus virginiana
Vitamine E - Tocoferol
MAAN ~ Psychische gevoeligheid, zelfreflectie, vruchtbaarheid astraal reizen, visualisatie, droomwerk.
NEPTUNUS ~ Subtiele energieën, visualisatie, waarzeggerij, droomwerk, onvoorwaardelijke / spirituele liefde, mededogen, kristalwerk.
MAGISCHE INFUSIES
Onze magische infusies bevatten kruiden, bloemen, harsen, verzameld op heilige locaties van over de hele wereld. Ze zijn voorbereid in overeenstemming met de cycli van de zon en de maan. De planeten die aan elk type olie zijn toegewezen, geven de etherische aard van de speciale infusen aan die aan de respectieve mengsels zijn toegevoegd en geven dus een verwijzing naar hun magische eigenschappen.
GEBRUIK
Het lichaam is onze tempel, dus om ervoor te zorgen, het te reinigen en het te vereren met zoet ruikende geuren is het uitnodigen van de goddelijke geest in zijn eigen wezen. Door de Goden en Godinnen op deze manier te eren, kunnen de spirituele en fysieke aspecten van het leven zich verenigen in de eigen lichamelijke tempel. Water is de heilige bron van het leven, de bron van de eeuwige jeugd en verjonging. Veel culturen hebben uitgebreide bad rituelen gecreëerd, die worden nagestreefd als een vorm van kunst en beschouwd als een essentieel aspect van de beschaving. In dergelijke tradities spelen bad oliën met essentiële oliën een essentiële rol. Bad oliën verrukken niet alleen de zintuigen met hun hemelse aroma's, maar vullen ook enkele van de natuurlijke huid oliën aan die normaal gewoonweg worden weggespoeld. Zo voorkomen ze uitdroging en voeden ze de huid, waardoor het zacht, zijdezacht en glad aanvoelt.
Voeg een eetlepel badolie aan je badwater toe als het bad vol is. Vluchtige oliën verdampen gemakkelijk bij hoge temperaturen, waardoor het toevoegen van olie aan stromend water het risico loopt een deel van de geur en effectiviteit te verliezen. Beweeg het water om de olie te dispergeren voordat u het bad in gaat. Dit is belangrijk om een ​​gelijkmatige verdeling van olie te bereiken. Terwijl je je ontspant, gehuld in de hemelse geuren, visualiseer je zuivering op elk niveau, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Kaarslicht verbetert de omgeving en helpt ontspanning.

€ 15,70

Beschikbaar - Voorraad: 2

Webshop gemaakt met EasyWebshop