Webshop » WIEROKEN/WATERS » Frankincense

Frankincense

Frankincense Frankincense

ECOLOGISCHE WIEROOKCONES FRANKINCENSE INDIA
Vertrouwen

4.10 euro voor een zakje met 7 cones

De brandtijd van één cone is ongeveer 25 minuten.

Er bestaan ongeveer vijfentwintig verschillende soorten Frankincense (ook wel ‘Olibanum’ genoemd, en staande voor ‘franke’= hoge kwaliteit, ‘incense’ = wierook). De manier waarop de hars is geoogst, gedroogd en opgeslagen heeft een enorme invloed op de kwaliteit ervan.
Frankincense is bijzonder effectief bij het reinigen.
In kerken en tempels werd Frankincense gebruikt om ziektekiemen en onaangename geuren te verwijderen zodat het risico op infectie werd verminderd. Stagnerende, negatieve enerigeën worden moeiteloos verwijderd, ruimtes worden weer fris en schoon. Ook het branden van deze hars na een ruzie reinigt de atmosfeer weer van deze zware energieën. Ook absoluut goed voor de reiniging van edelstenen, kristallen en objecten die gebruikt worden voor healing.

Werking: reinigend, antibacterieel, verdrijft onaangename geuren, bij negatieve energieën, reinigen van edelstenen en kristallen.

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

- 100% FAIR TRADE
Volgens de Masala methode met de hand gerold in de provincie Pondichery, in het zuiden van India. Door de aankoop en verkoop van deze wierook ondersteunen wij de sociaal en economisch achtergestelde lokale bevolking van Pondichery om hun leefomstandigheden te verbeteren en de traditionele ambacht te behouden.- 100% DUURZAME ONTWIKKELING
Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische en biodynamische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking is volledig recyclebaar.

€ 4,10

Beschikbaar - Voorraad: 7

Webshop gemaakt met EasyWebshop